Heinsbergenstraat 50, UDEN

Attentie

zie ook de advertentie op Funda

Omschrijving

Voor de feitelijke omschrijving en inpandige foto's wordt verwezen naar de publicatie op Funda, die 19 of 20 april '24 online gaat.

Bezichtiging

Op aanvraag

Bezichtiging is uitsluitend op afspraak en vindt plaats op (en zo nodig vanaf) 11 mei 2024. Gegadigden dienen zich voor bezichtiging aan te melden bij de veilingbegeleidend makelaar.

Kenmerken

Type registergoed
Villa
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Kadastrale omschrijving
KADASTRALE GEMEENTE UDEN vrijstaand woonhuis met aanhorigheden, erf en tuin, staande en gelegen aan de Heinsbergenstraat 50 te 5402 EG Uden, bestaande uit de kadastrale percelen bekend gemeente Uden, sectie B - nummer 3776, groot eenendertig are eenentwintig centiare (31a 21ca); - nummer 4530, groot tweeënnegentig centiare (92ca); - nummer 4532, groot drie are drieënnegentig centiare (3a 93ca) - nummer 4534, groot twee care vijf centiare (2a 5ca); - nummer 4755, groot zeven are en zestig centiare (7a 60ca);

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
1.
Verkoper handelt als executeur-afwikkelingsbewindvoerder in een nalatenschap en sluit iedere aansprakelijkheid van welke aard ook uit, voor zover de wet dat toelaat.

2.
De bepalingen in artikel 15 lid 2 (garanties verkoper) en artikel 16 (conformiteit) van AVVV2018 (zie Algemene Voorwaarden) worden door Verkoper dan ook nadrukkelijk uitgesloten voor zover de wet dat toelaat en in deze akte niet anders is bepaald. Koper heeft in dit verband een eigen onderzoeksplicht.

3.
Verkoper attendeert gegadigden uitdrukkelijk op het feit dat hij het Registergoed niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve geen informatie kan geven over eigenschappen en/of gebreken aan het Registergoed waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het Registergoed zelf feitelijk had gebruikt. Door het uitbrengen van zijn bod verbindt Koper zich jegens Verkoper in dit kader uitdrukkelijk overeen te komen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken, zowel zichtbare als onzichtbare, voor risico en rekening van Koper komen. Koper is gehouden Verkoper voor alle aansprakelijkheid te dier zake te vrijwaren.

4.
Het Registergoed wordt door Verkoper uitdrukkelijk te koop aangeboden, verkocht en geleverd ‘As is, Where is’, hetgeen inhoudt dat verkoop en levering ervan plaatsvindt in de juridische, technische, bouwkundige, milieukundige en fiscale staat waarin het zich op dat moment bevindt. Koper verklaart door het uitbrengen van een bod bekend te zijn met de inhoud en de gevolgen van de clausule As is Where is en vrijwaart Verkoper dienaangaande volledig; op geen enkele wijze komt Koper enige (schade)vergoeding toe in verband met de staat van de woning, danwel kan Koper op andere wijze aanspraak maken enige vordering uit welke hoofde dan ook jegens Verkoper. Een beroep op eventuele non-conformiteit door Koper wordt dan ook uitdrukkelijk uitgesloten.

VERKLARINGEN VERKOPER
In het licht van bovenstaande legde verkoper verklaringen af door het invullen van een standaard vragenlijst. Die is gepubliceerd onder ‘documenten’. De daarbij behorende uitleg en rapporten zijn eveneens gepubliceerd.

NADRUKKELIJK
wordt verwezen naar de bepalingen als vermeld in het hierna gepubliceerde document Bijzondere Voorwaarden die iedere bieder geacht wordt te kennen.

LEVERING
De gunning in deze veiling dient twee maanden later gevolgd te worden door een akte van levering. Ondertekening daarvandoor de koper kan in persoon, maar ook via volmacht. Een concept van de akte van levering is eveneens te vinden onder ‘documenten’. Koper wordt geacht zich akkoord te hebben verklaard met de inhoud van die conceptakte.

ONDERHANDS BIEDEN - VOOR VEILINGDATUM
Gegadigden kunnen ook een bod uitbrengen buiten de veilingprocedure om. Dat kan tot en met 20 mei 2024. Voor een dergelijk bod wordt in beginsel het biedingsformulier gebruikt dat is te vinden onder 'documenten'. In ieder geval gelden de bepalingen als in dat formulier vermeld. Een koop die voortvloeit uit een dergelijk bod doet in beginsel de veilingprocedure eindigen. Echter vindt een dergelijke koop (en levering) plaats onder gelijke bepalingen en bedingen als in deze veilingpublicatie vermeld.



Veiling informatie

Type
Vrijwillige veiling
Status
Veiling
Dossiernummer
46362
Wijze van veilen
Hybride (zaal en internet)
Veilinglocatie
Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst Leende
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende
Kantoor
Wyck Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@wycknotarissen.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de verkoper, alleen bij gunning
Indicatie veilingkosten:
€ 15.626,00 (per 18‑04‑2024 om 13:12 uur)
zie voor uitleg en voorwaarden de bijlage (per 18‑04‑2024 om 13:12 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 18‑04‑2024 om 13:11 uur)

Veiling

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst Leende
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende
Vrijwillige veiling
Status: Veiling
Dossiernummer: 46362
Wijze van veilen: Hybride (zaal en internet)

Makelaar

R365|Christie’s International Real Estate
Leslie de Ruiter
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
T: 010 225 08 22

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60

Inzetpremie

1% ten laste van de verkoper, alleen bij gunning

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.