De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.
Op deze openbare verkoop zijn bovendien van toepassing de navolgende:
BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN
1. Wijze van veiling
De veiling geschiedt in één zitting bij inzet en afslag en wel op donderdag achttien januari tweeduizendvierentwintig om dertien uur dertig minuten (13:30), in Golden Tulip Jagershorst Leende, Valkenswaardseweg 44 te Leende.
2. Betaling koopsom
De koopsom moet worden betaald uiterlijk zes (6) weken na de Gunning.
3. Kosten
De kosten en heffingen die ingevolge het bepaalde in artikel 9 van de AVVE 2017 bij de koper in rekening zullen worden gebracht bedragen bij benadering: zevenduizend tweehonderdvier euro en drieënzestig eurocent (€ 7.204,63), inclusief omzetbelasting en exclusief overdrachtsbelasting, inzetpremie en eventuele exploitkosten.
4. Legitimatie en verklaring van financiële gegoedheid. Internetborg mogelijk.
Bieders en de kopers moeten zich tegenover de notaris legitimeren door een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Bieders en de kopers moeten hun financiële gegoedheid tijdens de veiling kunnen aantonen door een verklaring van een geldverstrekkende instelling met een vergunning in de zin van de Wet op het financieel toezicht te overleggen, waaruit blijkt dat zij over voldoende financiële middelen beschikken om de prijs en de bijkomende kosten te kunnen betalen. De bieders en kopers ''in de veilingzaal'' kunnen ook voorafgaande aan de veiling een internetborg storten, zoals hierna beschreven in artikel 14 leden 3 en 14 van deze voorwaarden, in plaats van een financiële gegoedheidsverklaring van een geldverstrekkende instelling.
5. Belastingen
Voor zover aan de bank bekend is ter zake van de levering van het registergoed geen omzetbelasting, wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
In afwijking van artikel 10 lid 1 letter a van de AVVE zal de koper op de dag van de gunning een bedrag gelijk aan de verschuldigde overdrachtsbelasting dienen te voldoen indien blijkt dat de Belastingdienst op dat moment het standpunt inneemt dat de gunning een verkrijging van economische eigendom inhoudt.
6. Risico
Het registergoed (zijnde een tot bewoning bestemde onroerende zaak) is voor risico van de koper vanaf het moment van het ondertekenen van de akte van kwijting.
7. gebruik.
Het is de verkoper niet bekend of het registergoed in gebruik is bij derden.
8. Voorbehoud recht van beraad
De verkoper maakt, tenzij hij blijkens het proces-verbaal van de afslagveiling direct tot gunning overgaat, gebruik van zijn recht van beraad als vermeld in artikel 8 AVVE.
Indien de verkoper vervolgens wil gunnen zal hij daarvan doen blijken uit een, vóór het verstrijken van de beraadstermijn, op te maken akte van gunning.
9. Plokgeld/inzetpremie
Plokgeld/inzetpremie wordt slechts aan één persoon (de bieder) en op één bankrekeningnummer uitbetaald. De inzetpremie komt ten laste van de verkoper.
10. Energielabel
De verkoper beschikt niet over een energielabel danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. De verkoper zal te dezer zake geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Koper is hiermee volledig bekend en vrijwaart opdrachtgever voor alle (eventuele) aanspraken te dier zake. Koper is zich ervan bewust, dat indien hij een energielabel dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen wenst te verkrijgen, hij daartoe zelf dient zorg te dragen.
11. Onderzoeksplicht koper
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar het gekochte, dan wel dat hij als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico's aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de opdrachtgever of de notaris.
12. Voorwaarden in verband met internetbieden en internetborg.
De onderhavige Veiling is een Zaal-/Internetveiling. Het bieden tijdens de Veiling kan ook via de website www.vastgoedveilingzuid.nl en www.openbareverkoop.nl plaatsvinden.
Aanvulling begrippen:
In deze Bijzondere Veilingvoorwaarden wordt verstaan onder:
1. www.vastgoedveilingzuid.nl en www.openbareverkoop.nl:
de algemeen toegankelijke website of een daaraan gelieerde website, bedoeld in begrip 27 van de AVVE 2017, via welke website een Bod via internet kan worden uitgebracht.
2. NIIV:
“Stichting Notarieel Instituut Internetveilen”, statutair gevestigd in de gemeente Baarn, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 52037098, rechthebbende van www.vastgoedveilingzuid.nl en/of www.openbareverkoop.nl.
3. Handleiding
de “handleiding online bieden” vermeld op www.vastgoedveilingzuid.nl en/of www.openbareverkoop.nl.
4. Registratienotaris:
een notaris die de via www.vastgoedveilingzuid.nl en/of www.openbareverkoop.nl in te vullen registratieverklaring en het geldige identiteitsbewijs van een natuurlijke persoon die wil bieden via internet, in ontvangst neemt en controleert (i) ter vaststelling van diens identiteit, (ii) het opgegeven telefoonnummer en (iii) ter legalisatie van diens handtekening onder de registratieverklaring.
5. Registratie:
het geheel van de door NIIV voorgeschreven handelingen, ter identificatie van een natuurlijke persoon die via www.vastgoedveilingzuid.nl en/of www.openbareverkoop.nl wil bieden, bestaande uit de invoer via internet van diens persoonsgegevens en controle door de Registratienotaris van diens identiteit en het door die persoon opgegeven mobiele telefoonnummer.
6. Deelnemer:
een natuurlijk persoon die de procedure van Registratie heeft doorlopen, tijdig voor de Veiling een Internetborg heeft gestort en tijdens de Veiling van het Registergoed is ingelogd op www.vastgoedveilingzuid.nl en/ of www.openbareverkoop.nl.
7. Internetborg:
een bedrag dat door een Deelnemer is gestort, zoals beschreven in de Handleiding. De hoogte van de Internetborg bedraagt één procent (1 %) van de biedlimiet zoals bedoeld in de Handleiding met een minimum van vijfduizend euro (€ 5.000,00) per registergoed, en geldt als een afdoende “gegoedheid” in de zin van artikel 14 van de AVVE 2017.
Aanvulling voorwaarden:
1. In aanvulling op de AVVE 2017 kan tijdens de Veiling door een Deelnemer via internet worden geboden. Als “Bod” in de zin van de AVVE 2017 wordt derhalve ook een Bod via internet aangemerkt, mits dit Bod is uitgebracht door een Deelnemer op de door NIIV in de Handleiding voorgeschreven wijze. De hoogte van het Bod dat de Deelnemer uitbrengt wordt bepaald door het bedrag waarop hij klikt of drukt.
2. Als de Deelnemer een Bod heeft uitgebracht en volgens de Notaris de hoogste Bieder is, kan de Internetborg op verzoek van de Deelnemer ook worden gebruikt als (deel)betaling voor de ingevolge artikel 12 AVVE 2017 na de Veiling te betalen waarborgsom, waarbij de Deelnemer ermee instemt dat de notaris (dit deel van) de waarborgsom pas vrijgeeft indien de Deelnemer al zijn verplichtingen die uit het doen van een Bod voortvloeien is nagekomen.
3. In geval van discussie over het tijdstip waarop de biedingen, ofwel via internet, ofwel in de zaal, de Notaris hebben bereikt, alsmede in geval van storing aan en/of het uitvallen van de internetverbinding(en) tijdens de Veiling en in alle andere gevallen van discussie beslist de Notaris.
4. Weliswaar wordt de mogelijkheid geboden om via internet te bieden, maar hiermee wordt niet gegarandeerd dat de Deelnemer permanente en/of gelijktijdige toegang heeft tot internet om mee te bieden. Eventuele vertragingen in de snelheid van de internetverbinding(en), alsmede storingen en uitval van deze verbinding(en) komen geheel voor rekening en risico van de Deelnemer.
5. Tenzij de Notaris anders beslist, zal niet eerder worden overgegaan tot de Inzet en de Afslag, dan nadat de Notaris genoegzaam zal zijn gebleken dat via internet biedingen kunnen worden uitgebracht.
6. In aanvulling op artikel 3 lid 3 AVVE 2017 kan de Afmijning door de Deelnemer elektronisch geschieden door te klikken of te drukken op het woord “bied”.
7. Als Afmijnbedrag geldt het bedrag waarop door de Deelnemer tijdens de Afslag wordt geklikt of gedrukt op het moment waarop een zaalbieder kan afmijnen.
8. Wanneer de Deelnemer tijdens de Veiling overgaat tot het uitbrengen van een Bod via internet en het Bod de Notaris heeft bereikt, heeft dit Bod gelijke rechtsgevolgen als een Bod dat vanuit de veilingzaal wordt uitgebracht.
9. De Deelnemer die tijdens de Veiling overgaat tot het uitbrengen van een Bod via internet dient gedurende het verdere verloop van de Veiling voor de Notaris telefonisch bereikbaar te zijn en te blijven, en wel op het mobiele telefoonnummer dat de Deelnemer heeft ingevuld op diens registratieformulier. Voor het geval de Deelnemer gedurende het verdere verloop van de Veiling niet of slechts ten dele voor de Notaris telefonisch bereikbaar is, terwijl in het kader van de Veiling op enig moment telefonisch overleg tussen de Notaris en de Deelnemer noodzakelijk wordt geacht door de Notaris, dan is de Notaris bevoegd om het Bod van de Deelnemer niet als zodanig te erkennen dan wel af te wijzen.
10. In aanvulling op artikel 5 lid 3 AVVE 2017 is de Deelnemer die het hoogste Bod heeft uitgebracht tot het moment van Gunning bevoegd te verklaren dat hij heeft geboden namens een rechtspersoon of personenvennootschap, mits die Deelnemer vóór de Gunning:
- naar het oordeel van de Notaris genoegzaam aantoont volledig bevoegd te zijn tot vertegenwoordiging van die rechtspersoon of personenven¬noot¬schap; en
- de waarborgsom wordt gestort als bedoeld in artikel 12 lid 1 AVVE 2017.
Het bepaalde in artikel 5 lid 4 AVVE 2017 is in deze situatie ook van toepassing (acceptatie door de Verkoper) tenzij dit elders in de Bijzondere Veilingvoorwaarden is uitgesloten.
Van een en ander dient uit de notariële akte van Gunning te blijken.
Indien met inachtneming van het vorenstaande een rechtspersoon of personenvennootschap heeft te gelden als vertegenwoordigde van de Deelnemer, komt aan die rechtspersoon of personenvennootschap het recht toe vóór de betaling van de Koopprijs te verklaren dat hij het Bod heeft uitgebracht namens één of meer anderen als bedoeld in artikel 5 lid 2 AVVE 2017.
11. De in lid 10 bedoelde Deelnemer is, naast die rechtspersoon of personenvennootschap hoofdelijk verbonden voor de nakoming van de verplichtingen ten gevolge van de Gunning. Indien die Deelnemer, ingeval de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap in verzuim is, de Koopprijs geheel voor eigen rekening voldoet, wordt hij geacht de koopovereenkomst voor zichzelf te zijn aangegaan, in welk geval de Levering aan hem plaatsvindt en hem kwijting wordt verleend. Van een en ander dient uit de Notariële verklaring van betaling te blijken.
12. Door het uitbrengen van een Bod via internet, op de wijze zoals door NIIV omschreven, verleent de Deelnemer, indien van toepassing, mede namens de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap als bedoeld in lid 10, tevens volmacht aan ieder van de medewerkers die ten tijde van het gebruik van de volmacht werkzaam zijn ten kantore van de Notaris (zowel samen als ieder afzonderlijk) om kennis te nemen van de inhoud van het proces-verbaal van Veiling en in en bij het proces-verbaal van Veiling:
a. te bevestigen dat de Deelnemer het betreffende Bod heeft uitgebracht; en
b. in te stemmen met alle in het proces-verbaal van Veiling (te) vermelde(n) waarnemingen van de Notaris ter zake van de Veiling.
De gevolmachtigde kan op grond van deze volmacht voorts het proces-verbaal van Veiling ondertekenen en ter zake hiervan datgene te doen wat hij nodig en nuttig acht. De gevolmachtigde heeft de macht tot substitutie, zodat hij onder zijn verantwoordelijkheid een ander in zijn plaats kan stellen.
13. Indien een Deelnemer niet via internet, maar vanuit de veilingzaal als zaalbieder een Bod uitbrengt kan de Internetborg gebruikt worden ten bewijze van zijn gegoedheid als bedoeld in artikel 14 AVVE 2017 én als betaling van een door deze Deelnemer, of, indien van toepassing, de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap bedoeld in lid 8, verschuldigde waarborgsom of een gedeelte daarvan.
14. In geval van niet-nakoming van een of meer verplichtingen uit de tussen de Verkoper en een Deelnemer tot stand gekomen koopovereenkomst, wordt (onverminderd het bepaalde in artikel 26 AVVE 2017) de Internetborg door de Notaris geïncasseerd bij NIIV en geheel of gedeeltelijk gebruikt ter betaling van (een deel van) de kosten die voortvloeien uit de niet-nakoming.
Afmijnen zonder afroepen
Indien de regioveiling daartoe tijdens de Veiling de mogelijkheid biedt, dan kan, in aanvulling op artikel 3 lid 2 AVVE 2017, de Afmijning door een zaalbieder door het roepen van het woord ''mijn'' ook plaatsvinden zonder afroeping door de afslager, zodra (en gedurende de tijd dat) een bedrag waarop kan worden geboden voor zowel de zaalbieders als de Notaris zichtbaar is op een scherm in de veilingzaal. Indien er wordt afgemijnd op het moment dat er sprake is van een wisseling van bedragen op het scherm, geldt als Afmijnbedrag het laatste bedrag dat vóór die wisseling voor de notaris zichtbaar was, onverminderd het bepaalde bij artikel 3 lid 5 AVVE 2017 laatste zin.
13. Vereniging van eigenaars/lidmaatschap
1. Voorzover de koper hoofdelijk aansprakelijk is ingevolge artikel 122 lid 3 boek 5 Burgerlijk Wetboek voor de voor rekening van de verkoper komende bijdragen terzake van het verkochte die in het lopende en/of voorafgaande kalenderjaar opeisbaar zijn geworden of nog zullen worden, komen deze bijdragen voor rekening van de koper.
2. Het reglement van de vereniging van eigenaars luidt thans zoals het is vastgesteld bij de desbetreffende akte van splitsing in appartementsrechten, op zesentwintig maart tweeduizendtwintig verleden voor notaris mr. M.M. Robbers, van welke akte een afschrift is ingeschreven ten kantore van de landelijke Dienst voor het kadaster en de openbare registers op zevenentwintig maart tweeduizendtwintig in register Hypotheken 4 in deel 77716 nummer 153. Met betrekking tot gemelde akte van splitsing is op éénentwintig april tweeduizendtwintig een akte van verbetering verleden voor genoemde notaris Robbers van welke akte een afschrift is ingeschreven ten kantore van de landelijke Dienst voor het Kadaster en de Openbare registers op tweeëntwintig april tweeduizendtwintig in register Hypotheken 4 deel 77901 nummer 180.
Krachtens het daarbij bepaalde is de bestemming van het appartementsrecht met index A 17: bedrijfsunit.
In gemelde akte is tevens opgericht de vereniging van eigenaars, met de naam: ''Vereniging van Eigenaars Businesscentrum EmpelZuid gelegen aan de Balkbrug-Oost 71 tot en met 157 (oneven nummers) te 's Hertogenbosch'', gevestigd te 's Hertogenbosch.
3. De administratie van de vereniging van eigenaars wordt thans gevoerd door V.v.E. Businesscentrum EmpelZuid, Wever 16, 5683 MR Best.
4. Volgens verklaring van de Vereniging van Eigenaars, is de verkoper aan de Vereniging van Eigenaars aan servicekosten verschuldigd een bedrag groot nihil.
5. Tevens heeft de Vereniging van Eigenaars verklaart dat het aandeel van de verkoper in het aanwezige reservefonds een bedrag groot vierhonderdzesennegentig euro en achtennegentig eurocent (€ 496,98) is.
ERFDIENSTBAARHEDEN/BIJZONDERE LASTEN EN VERPLICHTINGEN
Voor het bestaan van erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen met betrekking tot het verkochte wordt te dezen verwezen naar voormelde akte van eigendomsverkrijging, waarin woordelijk staat vermeld:
''Artikel 13
Bekende erfdienstbaarheden/overneming van verplichtingen
13.1 Ten aanzien van bekende bijzondere verplichtingen, erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichting en/of kettingbedingen betreffende het Verkochte wordt verwezen naar de in artikel 6.1 van deze akte genoemde akte van eigendomsverkrijging, waarin, onder meer, woordelijk staat vermeld:
''9. Koper is verplicht om deel te nemen aan de collectieve beveiliging van het bedrijventerrein door Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen ’s Hertogenbosch e.o..''
enzovoorts
''13.2 Ter uitvoering van het bepaalde in het Koopcontract en hetgeen hiervoor is vermeld, worden bij deze navolgende erfdienstbaarheden met betrekking tot het Verkochte verleend, gevestigd en aangenomen:
(a) Boombeplanting (erfdienstbaarheid)
Ten laste van het Verkochte, als dienend erf en ten behoeve van de aangrenzende gemeentelijke wegen, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend gemeente Rosmalen sectie H nummer 7033, als heersend erf, de erfdienstbaarheid van boombeplanting.
De erfdienstbaarheid houdt in:
1. dat de eigenaar van het dienend erf moet dulden, dat op de gemeentelijke eigendommen bomen worden geplant en in stand gehouden op een afstand van minder dan twee meter uit de erfgrens tussen het Verkochte en de gemeentelijke eigendommen;
2. dat de eigenaar van het dienend erf moet dulden dat de takken van de bomen uitsteken boven het dienend erf en de wortels van de bomen doorgroeien in het dienend erf.
(b) Verbod opslag motorbrandstoffen (erfdienstbaarheid)
Ten laste van het Verkochte, als dienend erf en ten behoeve van de aangrenzende gemeentelijke wegen, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend gemeente Rosmalen sectie H nummer 7033, als heersend erf, de erfdienstbaarheid ingevolge welke op het dienend erf nimmer aanwezig zullen mogen zijn één of meer opslagplaatsen voor motorbrandstoffen, zulks op verbeurte door de eigenaar van het dienend erf van een direct opeisbare boete ten behoeve van de gemeente, als eigenaar van het aangrenzende openbare gebied, van vijfhonderd euro (€ 500,00) per liter aanwezige opslagcapaciteit bij de overtreding en/of niet- nakoming van dit verbod.
(c) Detailhandelsverbod (erfdienstbaarheid)
Ten laste van het Verkochte, als dienend erf, en ten behoeve van de aangrenzende gemeentelijke wegen, deel uitmakende van de percelen kadastraal bekend gemeente Rosmalen sectie H nummer 7033, als heersend erf, de erfdienstbaarheid dat op het Verkochte nimmer een detailhandelsbedrijf voor verkoop aan particulieren zal mogen worden gevestigd of uitgeoefend, waaronder zal zijn begrepen een benzineverkooppunt, doch niet zal zijn begrepen verkoop aan grootverbruikers anders dan door middel van winkelverkoop.
(d) Verbod opslag zichtbare materialen (erfdienstbaarheid)
Ten behoeve van het Verkochte, als heersend erf, en ten laste van de aangrenzende gemeentelijke eigendommen, kadastraal bekend gemeente Rosmalen sectie H nummer 7033, als dienend erf, de erfdienstbaarheid inhoudende dat op het dienend erf nimmer opslag van goederen en materialen in de open lucht en zichtbaar van de openbare weg aanwezig mogen zijn, zulks op verbeurte door de eigenaar van het dienend erf aan de gemeente (als eigenaar van het heersend erf) van vijfhonderd euro per dag ingeval van overtreding casu quo niet nakoming van dit verbod.
(e) Parkeerplaats (erfdienstbaarheid)
Ten laste van het Verkochte, als dienend erf en ten behoeve van de aangrenzende gemeentelijke wegen, deel uitmakende van het perceel kadastraal bekend gemeente Rosmalen sectie H nummer 7033, als heersend erf, de erfdienstbaarheid van parkeren.
De erfdienstbaarheid houdt in dat de eigenaar (s) en/of gebruiker(s):
a. moeten gedogen, dat het aantal parkeerplaatsen, welke op het dienend erf moeten worden aangelegd overeenkomstig de aanduiding op de inrichtingstekening, nimmer mogen worden verwijderd, noch aan hun bestemming als parkeerplaatsen voor een auto mogen worden onttrokken:
b. zich moeten onthouden van al hetgeen het gebruik van dit recht kan belemmeren of schaden, met name ook van het niet doen uitvoeren van werkzaamheden tot instandhouding van de betreffende parkeerplaatsen, komende de daaraan verbonden kosten voor rekening van de eigenaar van het lijdend erf.
Voormelde erfdienstbaarheden worden voor onbepaalde tijd gevestigd, zonder dat de eigenaar van het heersend erf enige vergoeding verschuldigd is aan de eigenaar en gebruikers/huurders van het dienend erf.
Uit de erfdienstbaarheden voortvloeiende verplichtingen dienen aan huurders/gebruikers van het Verkochte te worden opgelegd als zelfstandige verbintenis ten opzichte van Verkoper.
13.3 Ter uitvoering van het bepaalde in het Koopcontract en hetgeen hiervoor is vermeld, worden bij deze navolgende kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en andere lasten en beperkingen gevestigd casu quo opgelegd en voor en namens de gerechtigde(n) aangenomen:
(a) verbod tot vervreemding tijdens de bouw (kettingbeding)
Bij wijze van kettingbeding annex boetebeding ten behoeve van Verkoper wordt het navolgende bedongen:
1. Het is Koper niet toegestaan om, behoudens toestemming van Verkoper, tot gehele of gedeeltelijke vervreemding van het Verkochte over te gaan alvorens de op het Verkochte te stichten opstallen zijn voltooid. Onder vervreemding wordt tevens begrepen de vestiging van beperkte rechten - met uitzondering van het recht van hypotheek - of van persoonlijke rechten.
2. Bij vervreemding als hiervoor bedoeld zal Koper aan zijn rechtsopvolgers alle verplichtingen dienen op te leggen voortvloeiende uit de Overeenkomst en uit de Algemene Voorwaarden voor zover deze ten tijde van de vervreemding nog niet zijn uitgewerkt, daaronder met name begrepen de verplichting als hiervoor onder 1. bedoeld.
3. Bij niet-nakoming van de hiervoor onder 1. en 2. omschreven verplichtingen verbeurt de Koper aan Verkoper een onmiddellijk opeisbare boete van een bedrag gelijk aan de koopsom exclusief omzetbelasting.
(b) inrichtingsplan (kettingbeding)
Bij wijze van kettingbeding annex boetebeding ten behoeve van Verkoper wordt het navolgende bedongen:
1. Koper dient alle verplichtingen welke voortvloeien uit de bepaling die hiervoor in artikel 13.1 onder B. is aangehaald als ''Artikel 11 Inrichtingsplan verkochte'' als eigen verplichting na te komen.
2. Bij vervreemding als hiervoor bedoeld zal Koper aan zijn rechtsopvolgers alle verplichtingen dienen op te leggen, voor zover deze ten tijde van de vervreemding nog niet zijn uitgewerkt, alle verplichtingen welke voortvloeien uit deze verplichting daaronder met name begrepen de verplichting als hiervoor onder 1. bedoeld.
3. Bij niet-nakoming van de hiervoor onder 1. en 2. omschreven verplichtingen verbeurt de Koper aan Verkoper een onmiddellijk opeisbare boete van een bedrag gelijk aan de koopsom exclusief omzetbelasting.
(c) Lidmaatschap Coöperatie Bedrijventerrein Empel UA.
1. Koper verklaart bij dezen lid te worden en te blijven van de Coöperatie Bedrijventerrein Empel U.A. gevestigd te ’s Hertogenbosch zulks overeenkomstig het hiervoor in artikel 13.1 onder B. ''Artikel 20 Coöperatieve vereniging van eigenaars'' is bepaald.
2. Verkoper, thans handelend als vrijwillig waarnemende de belangen van genoemde coöperatie, verklaarde het lidmaatschap voor en namens de coöperatie te aanvaarden.''
13.2 Overeenkomstig de hiervoor in artikel 13.3 onder c. aangehaalde bepaling verklaart Koper dat de Vereniging lid is geworden van de vereniging ''Coöperatie Bedrijventerrein Empel U.A. gevestigd te ’s Hertogenbosch en opgericht bij akte verleden voor mr. R. van Eerten, destijds notaris te Vught op zeventien april tweeduizendéén, welk lidmaatschap door Verkoper, voor en namens bedoelde vereniging, wordt aanvaard.
13.3 Blijkens het kadaster is het Verkochte niet belast met publiekrechtelijke beperkingen.
13.4 De comparante sub 1 thans handelend als vrijwillig waarnemende
belangen van de publiekrechtelijke rechtspersoon: GEMEENTE ’S HERTOGENBOSCH, gevestigd te ’s Hertogenbosch, Wolvenhoek 1 (postcode 5211 HH), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17278704, verklaarde de hiervoor vermelde verplichtingen op te leggen aan Koper, die verklaarde deze verplichtingen te zullen nakomen. Vervolgens verklaarde de comparante sub 1 als vrijwilig waarnemende belangen van de gemeente ’s Hertogenbosch deze verplichtingen aan te nemen.''
UITDRUKKELIJKE AANVAARDING
Koper dient uitdrukkelijk die lasten en beperkingen, welke met betrekking tot het registergoed zijn ingeschreven in de openbare registers als bedoeld in artikel 3:16 van het Burgerlijk Wetboek en hiervoor niet zijn vermeld bij de levering te aanvaarden, alsmede die erfdienstbaarheden ten laste van het registergoed die niet zijn ingeschreven in vorengenoemde openbare registers, maar voor de koper kenbaar zijn uit de feitelijke situatie en/of voor de koper geen wezenlijk zwaardere belasting betekenen.
PUBLIEKRECHTELIJKE BEPERKING
Er zijn geen beperkingen bekend in de Landelijke Voorziening WKPB en de Basisregistratie Kadaster.
€ 7.205,00 | (per 07‑12‑2023 om 13:33 uur) |
incl BTW en excl overdrachtsbelast en inzetpremie | (per 07‑12‑2023 om 13:33 uur) |
Specificatie indicatie kosten in PDF | (per 07‑12‑2023 om 13:35 uur) |
Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.