Nieuwstraat 51 a, EIBERGEN

Omschrijving

het woonhuis met schuur en tuin aan de Nieuwstraat 51a, 7151 CD Eibergen

Bezichtiging

Geen bezichtiging mogelijk

Kenmerken

Type registergoed
Tussenwoning
Gebruik
Bewoond/in eigen gebruik
Soort eigendom
Overige
Bouwjaar
1965
Oppervlakte wonen
98 m2
Oppervlakte perceel
485 m2
Inhoud
300 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
kadastraal bekend gemeente Eibergen, Sectie G nummer 868, groot 4.85 centiaren.

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
LET OP: 1. de woning is bezwaard met een recht van gebruik en bewoning en wordt dus niet vrij van bewoning geleverd. Voor zover bekend woont er slechts één persoon. Bewoning door eventuele gezinsleden kan alleen zolang die woongerechtigde daar woont. 2. De woongerechtigde is niet verplicht bezichtigingen te laten plaatsvinden. 3. het op deze site opgegeven bouwjaar, aantal kamers, oppervlakte wonen en inhoud is een schatting. Dit is een opgave van derden. Een koper kan hier geen rechten aan ontlenen. 4. omdat dit een beslagveiling is, is het niet mogelijk een onderhands bod uit te brengen. Recht van gebruik en bewoning: De woning wordt NIET VRIJ VAN BEWONING geleverd! De bewoonster is geboren op 6 april 1931. Ten behoeve van de bewoonster, is een ''recht van gebruik en bewoning'' gevestigd. Dit recht en de voorwaarden waaronder dat is gevestigd, is geciteerd in de veilingvoorwaarden, raadpleegbaar op deze site. Dat recht bestond al toen er beslag werd gelegd op de woning. Het gevolg hiervan is dat het recht van gebruik en bewoning pas eindigt na overlijden van de bewoonster of wanneer zij de woning blijvend heeft verlaten en niet de bedoeling heeft daar weer terug te keren. De koper heeft niet het recht een vergoeding te verlangen voor het woonrecht (zoals dat bijvoorbeeld bij huur het geval is).
Milieuinfo
Milieu-informative is bij de gemeente opgevraagd. Na ontvangst volgt publicatie maar de notaris noch verkoper kan garanderen of de gemeente die tijdig aanlevert (meermaals om gevraagd!).
Bijzondere veilingvoorwaarden
veilingvoorwaarden vastgesteld op 12 december 2019

Uittreksel uit die akte:

1.11 toepasselijke algemene veilingvoorwaarden
Op deze executoriale verkoop zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (inclusief de daarin opgenomen begrippen), voor zover deze voorwaarden en/of begrippen in deze akte niet worden gewijzigd of aangevuld. Deze Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 worden hierna ook ‘AVVE’ genoemd. De AVVE zijn vastgesteld bij akte op vijf december tweeduizend zestien ondertekend bij mr. J.H. Oomen, notaris te ‘s-Hertogenbosch. Een afschrift daarvan is ingeschreven in de openbare registers van het kadaster op vijf december tweeduizend zestien in register Onroerende Zaken Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129.
2. Informatie over het registergoed
2.1 feitelijke informatie
milieu
Het is de verkoper niet bekend of het registergoed is verontreinigd met giftige, chemische en/of andere gevaarlijke stoffen. Het is de verkoper ook niet bekend of zich in het registergoed (ondergrondse) olie- en/of septic tanks bevinden. Het is hem verder niet bekend of zich in het registergoed asbesthoudende en/of andere voor de gezondheid schadelijke materialen bevinden.
Informatie daarover is opgevraagd bij de gemeente en zal, na ontvangst daarvan, op de website worden geplaatst.
De verkoper staat niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de verkregen informatie.
2.2 juridische informatie
bestemming
Wat betreft de bestemming en het toegestane gebruik van het registergoed wordt verwezen naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Hierin staat: dat de bestemming van het registergoed “wonen” is.
privaatrechtelijke rechten en beperkingen
Ten aanzien van erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of andere bijzondere verplichtingen met betrekking tot het registergoed wordt verwezen naar de akte vermeld onder 1.4.
In die akte is onder meer woordelijk vermeld:
(begin citaat)
VESTIGING VAN DE BEPERKTE RECHTEN VAN GEBRUIK EN BEWONING
Koper heeft gelijktijdig verleend aan de comparanten sub la en b, die zulks hebben aanvaard, het recht van gebruik en het recht van bewoning van het hier voren sub I omschreven registergoed op de voet van artikel 226 Boek 3 van het Burgerlijk wetboek. De rechten strekken tot gebruik en bewoning van het hier voren sub I omschreven registergoed en worden thans gevestigd.
De comparanten sub la en b worden hierna aangeduid als ''de gebruiker'', de gemelde rechten worden hierna aangeduid als ''het recht''.
De omschrijving van het sub I verkochte in deze akte te zamen met het aan deze akte gehechte taxatierapport van het verkochte geldt als boedelbeschrijving als bedoeld in artikel 205 Boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.
Het recht is gevestigd onder de navolgende bedingen:
1. Het recht is gevestigd ten behoeve van de comparanten sub 1.a en b, en wel bij opvolging gedurende het leven van de langstlevende.
2. Het recht gaat in op heden en eindigt op de dag dat de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner is overleden of zoveel eerder als het door de comparanten sub 1.a en b beiden dan wel door de langstlevende hunner metterwoon is ontruimd en verlaten of deze afstand doen/doet van het recht.
Het tijdstip van ontruiming/verlaten zal door de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner worden bepaald, tenzij laatstgenoemde(n) hiertoe op dat moment niet in staat is/zijn.
2. Het recht gaat in op heden en eindigt op de dag dat de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner is overleden of deze afstand doen/doet van het recht.
3. De gebruiker is ontheven van de verplichting tot het stellen van zekerheid.
4. De gebruiker mag als goed gebruiker het verkochte bewonen gedurende de duur van het recht en wel uitsluitend voor zich en voor zijn gezin.
5. Gebruiker is bevoegd tot alle handelingen die tot een goed beheer van het verkochte dienstig kunnen zijn. Tot alle overige handelingen zijn koper en gebruiker slechts tezamen bevoegd.
6. De gebruiker is verplicht het verkochte ten behoeve van koper te verzekeren tegen brand en overigens tegen de gevaren waartegen het gebruikelijk is een verzekering te sluiten. De verzekeringspremies zijn voor rekening van de gebruiker.
De gebruiker is op eerste verzoek van koper verplicht van de betaling van die verzekeringspremies te doen blijken.
7. De gebruiker kan het recht niet vervreemden of bezwaren en kan het verkochte niet door anderen dan de leden van zijn gezin laten gebruiken of bewonen onder welke titel dan ook.
8. De gebruiker is verplicht de gewone lasten en herstellingen voor zijn rekening te nemen en te verrichten.
Koper is overigens gehouden het verkochte in een zodanige staat te onderhouden, dat de gebruiker een redelijk woongenot wordt verschaft. Aan koper wordt gelegenheid verschaft tot het doen van deze herstellingen.
9. Indien de gebruiker afstand van het recht wil doen in verband met de aan dit recht verbonden lasten en verplichtingen, is koper gehouden hieraan mee te werken.
(einde citaat)
Met “comparanten sub 1.a en b” worden bedoeld de heer ''NAAM 1'' en mevrouw ''NAAM 2'', geboren te Eibergen op zes april negentienhonderd éénendertig.
De heer ''NAAM 1'' is overleden op dertien mei tweeduizend vier waardoor het recht van gebruik en bewoning ten aanzien van hem is geëindigd.
Mevrouw ''NAAM 2'' woont op het adres van het registergoed. Het mede ten behoeve van haar gevestigde recht van gebruik en bewoning bestaat dus nog. Koper verkrijgt het gekochte onder bezwaar van dat recht ten behoeve van mevrouw ''NAAM 2'' .
Voor zover in die bepalingen verplichtingen voorkomen die de verkoper aan de koper moet opleggen, wordt geacht dat de verkoper dat gedaan heeft door de gunning bij de veiling De koper aanvaardt deze verplichtingen door het uitbrengen van een bod.
Voor zover het gaat om rechten ten behoeve van derden, worden die rechten geacht door de verkoper voor die derden te zijn aangenomen door de gunning bij de veiling.
Ten aanzien van erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of andere bijzondere verplichtingen met betrekking tot het registergoed wordt verwezen naar een akte van levering op tien oktober tweeduizend veertien verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. Een afschrift van deze akte is ingeschreven in de openbare registers van het kadaster op tien oktober tweeduizend veertien, in register Onroerende Zaken Hypotheken 4, deel 65013, nummer 123.
In die akte is onder meer woordelijk vermeld:
(begin citaat)
“VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN
In verband met de ligging van het bij deze akte verkochte en de daarnaast gelegen woning aan de Nieuwstraat 51 (in eigendom verblijvende bij verkoper) verklaren partijen voorzover nodig, dat de verkoper en de koper zijn overeengekomen, dat de hierna vermelde erfdienstbaarheden zullen worden gevestigd.
Ter uitvoering van deze overeenkomst verklaarden partijen de navolgende erfdienstbaarheden te vestigen:
Ten behoeve en ten laste van de percelen Nieuwstraat 51 en 51a te Eibergen, als heersende en dienende erven over en weer gelden alle erfdienstbaarheden, waardoor de toestand, welke eventueel in strijd met het burenrecht tussen de op die percelen gestichte of overeenkomstig het geldende bouwplan te stichten opstallen onderling mocht bestaan, blijft gehandhaafd, speciaal voor wat betreft de eventuele afvoer van gootwater, hemelwater en faecaliën, de toevoer van licht en lucht, eventuele inbalking of inankering en eventuele over-of onderbouw, waaronder echter niet is begrepen een verbod om te bouwen of te verbouwen.
De koper vestigt ten laste van zijn perceel de betreffende erfdienstbaarheden en neemt aan alle overeenkomstig het vorenstaande ten behoeve van zijn perceel gevestigde of nog te vestigen erfdienstbaarheden.
De heersende en dienende erven, als hiervoor vermeld, maken deel uit van de kadastrale percelen gemeente Eibergen, sectie G nummers 867 en 3047 (Nieuwstraat 51) en 3046 (Nieuwstraat 51a).”
(einde citaat)
publiekrechtelijke rechten en beperkingen
Er zijn geen publiekrechtelijke beperkingen met betrekking tot het registergoed bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. Dit blijkt uit informatie van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers.
De verkoper heeft mij, notaris, verklaard, dat hem geen feiten of omstandigheden bekend zijn waaruit blijkt dat er inschrijfbare publiekrechtelijke beperkingen zijn die niet zijn ingeschreven.
De koper is ervan op de hoogte dat overheidsorganen op grond van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen vier dagen de tijd hebben voor inschrijving van de beperking in het gemeentelijke beperkingenregister. Bij perceelsveranderingen hebben overheidsorganen vier weken de tijd voor deze inschrijving. Inschrijvingen in de registers vanaf vandaag zijn voor risico van de koper.
2.3 gebruik
In aanvulling op artikel 24 AVVE geldt het volgende:
Het registergoed wordt, voor zover bekend, op dit moment bewoond door de gerechtigde tot het recht van gebruik en bewoning, niet door de eigenaar zelf.
De verkoper staat niet in voor de juistheid van deze informatie. Die komt geheel voor rekening en risico van koper.
Voor zover na de veiling blijkt dat sprake is van bewoning of gebruik door de eigenaar en/of personen die zich zonder recht of titel in het registergoed bevinden en als zodanig niet bekend waren aan de koper, kan de koper deze personen tot ontruiming dwingen op de wijze zoals in artikel 525 lid 3 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering is bepaald. De ontruiming komt voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor de bevoegdheid van de koper tot ontruiming.
3. Financieel
3.1 kosten en heffingen
a. Het registergoed is een tot bewoning bestemde onroerende zaak. Op grond van artikel 524a Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en artikel 9 lid 1 AVVE worden aan de koper in rekening gebracht:
- het honorarium van de notaris;
- de overdrachtsbelasting;
- het kadastrale recht en de kosten van kadastrale recherche;
- de kosten van ontruiming na de aflevering;
- de kosten waarvoor de koper op grond van de wet aansprakelijk is.
b. Volgens opgave van de betreffende instanties bedragen de eigenaarslasten voor het registergoed:
- onroerendezaakbelasting eigenaar: tweehonderd achtentwintig euro en vierennegentig cent (€ 228,94);
- rioolheffing eigenaar: honderd éénennegentig euro en zevenennegentig cent (€ 191,97);
- waterschapslasten: tweeënzeventig euro en tweeëndertig cent (€72,32);
- overig: onbekend.
De eigenaarslasten worden niet verrekend.
3.2 fiscaal
Voor zover de verkoper bekend, is met betrekking tot de levering geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
3.3 aanvulling op de AVVE
a. In aanvulling op artikel 26 lid 2 AVVE geldt dat als de wederpartij eerst kiest voor nakoming van de koopovereenkomst zoals bedoeld onder a van die bepaling en vervolgens alsnog voor ontbinding zoals bedoeld onder b van die bepaling, de boete wordt verminderd met het al betaalde bedrag van de dagboete.
b. In aanvulling op artikel 10 lid 1 onder c AVVE geldt dat de notaris over de waarborgsom die op zijn kantoorrekening is betaald een rente vergoedt, behalve als het bedrag van de waarborgsom korter dan vijf werkdagen op de kantoorrekening wordt gehouden. De rente is gelijk aan de rente die de notaris op zijn rekening ontvangt en wordt op grond van artikel 10 lid 1 onder c AVVE verrekend met de koopprijs en de overige nog niet betaalde kosten en heffingen.
Als de notaris geen rente ontvangt over de waarborgsom, maar in plaats daarvan rente moet betalen (‘negatieve rente’), moet deze rente samen met de administratiekosten die de notaris in verband hiermee maakt aan de notaris worden vergoed, gelijktijdig met de betaling van de koopprijs en de overige nog niet betaalde kosten en heffingen. Over het bedrag van de te betalen rente en de administratiekosten wordt de koper tijdig geïnformeerd.
4. De openbare executoriale verkoop (de veiling)
De volgende bijzondere veilingvoorwaarden zijn van toepassing op de veiling.
4.1 wijze van veilen
De veiling is een zaal-/internetveiling zoals bedoeld in begrip 29 en in artikel 2 AVVE.
De veiling vindt plaats in één zitting. De inzet vindt plaats bij opbod en de afslag aansluitend bij afmijning.
4.2 bieden
De wijze waarop de biedingen in de zaal moeten worden uitgebracht, wordt voorafgaand aan de biedingen kenbaar gemaakt door de veilingmeester.
4.3 voorwaarden in verband met internetbieden en internetborg
Het bieden tijdens de veiling kan ook via openbareverkoop.nl plaatsvinden. In verband hiermee wordt hierna verstaan onder:
1. openbareverkoop.nl:
de algemeen toegankelijke website of een daaraan gelieerde website, zoals bedoeld in begrip 27 AVVE; via deze website kan een bod via internet worden uitgebracht.
2. NIIV:
‘Stichting Notarieel Instituut Internetveilen’, statutair gevestigd in de gemeente Baarn, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 52037098, rechthebbende van openbareverkoop.nl.
3. handleiding
de ‘handleiding online bieden’ vermeld op openbareverkoop.nl.
4. registratienotaris:
een notaris die de via openbareverkoop.nl in te vullen registratieverklaring en het geldige identiteitsbewijs van een natuurlijke persoon die wil bieden via internet, in ontvangst neemt en controleert om de identiteit en het opgegeven telefoonnummer vast te stellen en zijn of haar handtekening onder de registratieverklaring te legaliseren.
5. registratie:
de door NIIV voorgeschreven handelingen, voor de identificatie van een natuurlijke persoon die via openbareverkoop.nl wil bieden, die bestaan uit de invoer via internet van zijn of haar persoonsgegevens en controle door de registratienotaris van zijn of haar identiteit en het door die persoon opgegeven mobiele telefoonnummer.
6. deelnemer:
een natuurlijk persoon die de procedure van registratie heeft doorlopen, tijdig voor de veiling een internetborg heeft gestort en tijdens de veiling van het registergoed is ingelogd op openbareverkoop.nl.
7. internetborg:
een bedrag dat door een deelnemer is gestort, zoals beschreven in de handleiding. De hoogte van de internetborg is één procent (1%) van de biedlimiet zoals bedoeld in de handleiding met een minimum van vijfduizend euro (€ 5.000,00) per registergoed, en geldt als een afdoende ‘gegoedheid’ zoals bedoeld in artikel 14 AVVE.
In verband met de mogelijkheid van bieden via openbareverkoop.nl gelden de volgende voorwaarden.
1. In aanvulling op de AVVE kan tijdens de veiling door een deelnemer via internet worden geboden. Als bod zoals bedoeld in de AVVE wordt dus ook een bod via internet aangemerkt, als dit bod is uitgebracht door een deelnemer op de door NIIV in de handleiding voorgeschreven wijze. De hoogte van het bod dat de deelnemer uitbrengt wordt bepaald door het bedrag waarop hij klikt of drukt.
2. Als de deelnemer een bod heeft uitgebracht en volgens de notaris de hoogste bieder is, kan de internetborg op verzoek van de deelnemer ook worden gebruikt als (deel)betaling voor de op grond van artikel 12 van de AVVE na de veiling te betalen waarborgsom, waarbij de deelnemer ermee instemt dat de notaris (dit deel van) de waarborgsom pas vrijgeeft als de deelnemer al zijn verplichtingen die uit het doen van een bod voortvloeien, is nagekomen.
3. Bij discussie over het tijdstip waarop de biedingen, ofwel via internet, ofwel in de zaal, de notaris hebben bereikt, en bij storing aan en/of het uitvallen van de internetverbinding(en) tijdens de veiling en in alle andere gevallen van discussie beslist de notaris.
4. Weliswaar wordt de mogelijkheid geboden om via internet te bieden, maar hiermee wordt niet gegarandeerd dat de deelnemer permanente en/of gelijktijdige toegang heeft tot internet om mee te bieden. Eventuele vertragingen in de snelheid van de internetverbinding(en), evenals storingen en uitval van deze verbinding(en) komen geheel voor rekening en risico van de deelnemer.
5. Tenzij de notaris anders beslist, wordt pas overgegaan tot de inzet en de afslag, nadat de notaris voldoende is gebleken dat via internet biedingen kunnen worden uitgebracht.
6. In aanvulling op artikel 3 lid 3 AVVE kan de afmijning door de deelnemer ook elektronisch plaatsvinden door te klikken of te drukken op het woord ‘bied’.
7. Als afmijnbedrag geldt het bedrag waarop door de deelnemer tijdens de afslag wordt geklikt of gedrukt op het moment waarop een zaalbieder kan afmijnen.
8. Wanneer de deelnemer tijdens de veiling overgaat tot het uitbrengen van een bod via internet en het bod de notaris heeft bereikt, heeft dit bod gelijke rechtsgevolgen als een bod dat vanuit de veilingzaal wordt uitgebracht.
9. De deelnemer die tijdens de veiling overgaat tot het uitbrengen van een bod via internet is verplicht tijdens het verdere verloop van de veiling voor de notaris telefonisch bereikbaar te zijn en te blijven, op het mobiele telefoonnummer dat de deelnemer heeft ingevuld op zijn of haar registratieformulier. Als de deelnemer tijdens het verdere verloop van de veiling niet of slechts gedeeltelijk voor de notaris telefonisch bereikbaar is, terwijl in het kader van de veiling op enig moment telefonisch overleg tussen de notaris en de deelnemer noodzakelijk wordt geacht door de notaris, dan is de notaris bevoegd het bod van de deelnemer niet als zodanig te erkennen dan wel af te wijzen.
10. In aanvulling op artikel 5 leden 2 en 3 AVVE is de deelnemer die het hoogste bod heeft uitgebracht tot het moment van gunning bevoegd te verklaren dat hij heeft geboden namens een rechtspersoon of personenvennootschap, als die deelnemer vóór de gunning:
- naar het oordeel van de notaris voldoende aantoont volledig bevoegd te zijn tot vertegenwoordiging van die rechtspersoon of personenvennootschap; en
- de waarborgsom heeft gestort zoals bedoeld in artikel 12 lid 1 AVVE.
De notaris meldt dit aan de verkoper, tegelijk met het resultaat van de veiling en de naam van de bieder/ander. Het bepaalde in artikel 5 lid 4 AVVE is in deze situatie ook van toepassing (acceptatie door de verkoper).
Dit moet uit de notariële akte van gunning blijken.
Als op grond hiervan een rechtspersoon of personenvennootschap optreedt als vertegenwoordigde van de deelnemer, komt aan die rechtspersoon of personenvennootschap het recht toe vóór de betaling van de koopprijs te verklaren dat hij het bod heeft uitgebracht namens een of meer anderen zoals bedoeld in artikel 5 lid 2 AVVE.
11. De in lid 10 bedoelde deelnemer is, naast die rechtspersoon of personenvennootschap, hoofdelijk verbonden voor de nakoming van de verplichtingen als gevolg van de gunning. Als die deelnemer, bij verzuim van de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap, de koopprijs geheel voor eigen rekening betaalt, wordt hij geacht de koopovereenkomst voor zichzelf te zijn aangegaan. In dat geval vindt de levering aan hem plaats en wordt aan hem kwijting verleend. Dit moet uit de notariële verklaring van betaling blijken.
12. Door het uitbrengen van een bod via internet, op de wijze zoals door NIIV omschreven, verleent de deelnemer en, als dit van toepassing is, mede namens de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap zoals bedoeld in lid 10, ook volmacht aan ieder van de medewerkers die op het moment van het gebruik van de volmacht werkzaam zijn op het kantoor van de notaris (zowel samen als ieder afzonderlijk) om kennis te nemen van de inhoud van het proces-verbaal van veiling en in en bij het proces-verbaal van veiling:
a. te bevestigen dat de deelnemer het betreffende bod heeft uitgebracht; en
b. in te stemmen met alle in het proces-verbaal van veiling (te) vermelde(n) waarnemingen van de notaris met betrekking tot de veiling.
De gevolmachtigde kan op grond van deze volmacht ook het proces-verbaal van veiling ondertekenen en hiervoor alles doen wat hij nodig en/of nuttig acht. De gevolmachtigde heeft de macht tot substitutie, zodat hij onder zijn verantwoordelijkheid een ander in zijn plaats kan stellen.
13. Als een deelnemer niet via internet, maar vanuit de veilingzaal als zaalbieder een bod uitbrengt, kan de internetborg gebruikt worden als bewijs van zijn gegoedheid zoals bedoeld in artikel 14 AVVE en onderdeel 4.5 van deze akte én als betaling van een door deze deelnemer, of, als dit van toepassing is, de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap zoals bedoeld in lid 10, verschuldigde waarborgsom of een gedeelte daarvan.
14. Bij niet-nakoming van de verplichting uit de koop door de koper, wordt de internetborg door de notaris ingehouden en geheel of gedeeltelijk gebruikt ter betaling van (een deel van) de kosten die voortvloeien uit de niet-nakoming. Het bepaalde in artikel 26 AVVE blijft van toepassing.
4.4 legitimatie
De bieder, koper en vertegenwoordigde moeten zich tegenover de notaris legitimeren door een geldig identiteitsbewijs te overleggen.
4.5 gegoedheid
De gegoedheid zoals bedoeld in artikel 14 AVVE moet door de bieder worden aangetoond door:
- het betalen van een internetborg vóór de veiling zoals onder 4.3 omschreven; of
- een verklaring van een geldverstrekkende instelling met een vergunning zoals bedoeld in de Wet op het financieel toezicht te overleggen tijdens de veiling, waaruit blijkt dat de bieder over voldoende financiële middelen beschikt om de prijs en de bijkomende kosten te kunnen betalen.
- een bedrag van vijfduizend euro (€ 5.000,00) te betalen op de daartoe bestemde rekening van de notaris, onder vermelding van “waarborg 28430/J”.
aanvullende voorwaarde bij betaling internetborg
In aanvulling op het in artikel 4.3, onder 2 bepaalde kan de internetborg, behalve met de waarborgsom, niet worden verrekend met andere betalingen die de koper op grond van de AVVE of deze akte moet doen.
4.6 risico-overgang
Het registergoed is een tot bewoning bestemde onroerende zaak. Op grond van artikel 525 lid 4 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en artikel 18 AVVE is het registergoed voor risico van de koper vanaf het moment van inschrijving van het proces-verbaal van toewijzing in de openbare registers.

Documenten

Algemene voorwaarden

Veiling informatie

Type
Executieveiling beslag
Status
Veiling
Dossiernummer
44556
Wijze van veilen
Hybride (zaal en internet)
Veilinglocatie
Hotel Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
Kantoor
Kuhlmann, Westerhof & De Kok notarissen
J.G.A. Kuhlmann
Bekenhorst 15
7622 CJ Borne
T: 074 266 13 93
F: 074 266 42 33
E: notaris@kwdk.nl
Bijzondere voorwaarden

veilingvoorwaarden vastgesteld op 12 december 2019

Uittreksel uit die akte:

1.11 toepasselijke algemene veilingvoorwaarden
Op deze executoriale verkoop zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (inclusief de daarin opgenomen begrippen), voor zover deze voorwaarden en/of begrippen in deze akte niet worden gewijzigd of aangevuld. Deze Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 worden hierna ook ‘AVVE’ genoemd. De AVVE zijn vastgesteld bij akte op vijf december tweeduizend zestien ondertekend bij mr. J.H. Oomen, notaris te ‘s-Hertogenbosch. Een afschrift daarvan is ingeschreven in de openbare registers van het kadaster op vijf december tweeduizend zestien in register Onroerende Zaken Hypotheken 4, deel 69567 nummer 129.
2. Informatie over het registergoed
2.1 feitelijke informatie
milieu
Het is de verkoper niet bekend of het registergoed is verontreinigd met giftige, chemische en/of andere gevaarlijke stoffen. Het is de verkoper ook niet bekend of zich in het registergoed (ondergrondse) olie- en/of septic tanks bevinden. Het is hem verder niet bekend of zich in het registergoed asbesthoudende en/of andere voor de gezondheid schadelijke materialen bevinden.
Informatie daarover is opgevraagd bij de gemeente en zal, na ontvangst daarvan, op de website worden geplaatst.
De verkoper staat niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de verkregen informatie.
2.2 juridische informatie
bestemming
Wat betreft de bestemming en het toegestane gebruik van het registergoed wordt verwezen naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Hierin staat: dat de bestemming van het registergoed “wonen” is.
privaatrechtelijke rechten en beperkingen
Ten aanzien van erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of andere bijzondere verplichtingen met betrekking tot het registergoed wordt verwezen naar de akte vermeld onder 1.4.
In die akte is onder meer woordelijk vermeld:
(begin citaat)
VESTIGING VAN DE BEPERKTE RECHTEN VAN GEBRUIK EN BEWONING
Koper heeft gelijktijdig verleend aan de comparanten sub la en b, die zulks hebben aanvaard, het recht van gebruik en het recht van bewoning van het hier voren sub I omschreven registergoed op de voet van artikel 226 Boek 3 van het Burgerlijk wetboek. De rechten strekken tot gebruik en bewoning van het hier voren sub I omschreven registergoed en worden thans gevestigd.
De comparanten sub la en b worden hierna aangeduid als ''de gebruiker'', de gemelde rechten worden hierna aangeduid als ''het recht''.
De omschrijving van het sub I verkochte in deze akte te zamen met het aan deze akte gehechte taxatierapport van het verkochte geldt als boedelbeschrijving als bedoeld in artikel 205 Boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.
Het recht is gevestigd onder de navolgende bedingen:
1. Het recht is gevestigd ten behoeve van de comparanten sub 1.a en b, en wel bij opvolging gedurende het leven van de langstlevende.
2. Het recht gaat in op heden en eindigt op de dag dat de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner is overleden of zoveel eerder als het door de comparanten sub 1.a en b beiden dan wel door de langstlevende hunner metterwoon is ontruimd en verlaten of deze afstand doen/doet van het recht.
Het tijdstip van ontruiming/verlaten zal door de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner worden bepaald, tenzij laatstgenoemde(n) hiertoe op dat moment niet in staat is/zijn.
2. Het recht gaat in op heden en eindigt op de dag dat de comparanten sub 1.a en b of de langstlevende hunner is overleden of deze afstand doen/doet van het recht.
3. De gebruiker is ontheven van de verplichting tot het stellen van zekerheid.
4. De gebruiker mag als goed gebruiker het verkochte bewonen gedurende de duur van het recht en wel uitsluitend voor zich en voor zijn gezin.
5. Gebruiker is bevoegd tot alle handelingen die tot een goed beheer van het verkochte dienstig kunnen zijn. Tot alle overige handelingen zijn koper en gebruiker slechts tezamen bevoegd.
6. De gebruiker is verplicht het verkochte ten behoeve van koper te verzekeren tegen brand en overigens tegen de gevaren waartegen het gebruikelijk is een verzekering te sluiten. De verzekeringspremies zijn voor rekening van de gebruiker.
De gebruiker is op eerste verzoek van koper verplicht van de betaling van die verzekeringspremies te doen blijken.
7. De gebruiker kan het recht niet vervreemden of bezwaren en kan het verkochte niet door anderen dan de leden van zijn gezin laten gebruiken of bewonen onder welke titel dan ook.
8. De gebruiker is verplicht de gewone lasten en herstellingen voor zijn rekening te nemen en te verrichten.
Koper is overigens gehouden het verkochte in een zodanige staat te onderhouden, dat de gebruiker een redelijk woongenot wordt verschaft. Aan koper wordt gelegenheid verschaft tot het doen van deze herstellingen.
9. Indien de gebruiker afstand van het recht wil doen in verband met de aan dit recht verbonden lasten en verplichtingen, is koper gehouden hieraan mee te werken.
(einde citaat)
Met “comparanten sub 1.a en b” worden bedoeld de heer ''NAAM 1'' en mevrouw ''NAAM 2'', geboren te Eibergen op zes april negentienhonderd éénendertig.
De heer ''NAAM 1'' is overleden op dertien mei tweeduizend vier waardoor het recht van gebruik en bewoning ten aanzien van hem is geëindigd.
Mevrouw ''NAAM 2'' woont op het adres van het registergoed. Het mede ten behoeve van haar gevestigde recht van gebruik en bewoning bestaat dus nog. Koper verkrijgt het gekochte onder bezwaar van dat recht ten behoeve van mevrouw ''NAAM 2'' .
Voor zover in die bepalingen verplichtingen voorkomen die de verkoper aan de koper moet opleggen, wordt geacht dat de verkoper dat gedaan heeft door de gunning bij de veiling De koper aanvaardt deze verplichtingen door het uitbrengen van een bod.
Voor zover het gaat om rechten ten behoeve van derden, worden die rechten geacht door de verkoper voor die derden te zijn aangenomen door de gunning bij de veiling.
Ten aanzien van erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of andere bijzondere verplichtingen met betrekking tot het registergoed wordt verwezen naar een akte van levering op tien oktober tweeduizend veertien verleden voor mr. H.A. Kraayenhof, notaris te Borculo. Een afschrift van deze akte is ingeschreven in de openbare registers van het kadaster op tien oktober tweeduizend veertien, in register Onroerende Zaken Hypotheken 4, deel 65013, nummer 123.
In die akte is onder meer woordelijk vermeld:
(begin citaat)
“VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN
In verband met de ligging van het bij deze akte verkochte en de daarnaast gelegen woning aan de Nieuwstraat 51 (in eigendom verblijvende bij verkoper) verklaren partijen voorzover nodig, dat de verkoper en de koper zijn overeengekomen, dat de hierna vermelde erfdienstbaarheden zullen worden gevestigd.
Ter uitvoering van deze overeenkomst verklaarden partijen de navolgende erfdienstbaarheden te vestigen:
Ten behoeve en ten laste van de percelen Nieuwstraat 51 en 51a te Eibergen, als heersende en dienende erven over en weer gelden alle erfdienstbaarheden, waardoor de toestand, welke eventueel in strijd met het burenrecht tussen de op die percelen gestichte of overeenkomstig het geldende bouwplan te stichten opstallen onderling mocht bestaan, blijft gehandhaafd, speciaal voor wat betreft de eventuele afvoer van gootwater, hemelwater en faecaliën, de toevoer van licht en lucht, eventuele inbalking of inankering en eventuele over-of onderbouw, waaronder echter niet is begrepen een verbod om te bouwen of te verbouwen.
De koper vestigt ten laste van zijn perceel de betreffende erfdienstbaarheden en neemt aan alle overeenkomstig het vorenstaande ten behoeve van zijn perceel gevestigde of nog te vestigen erfdienstbaarheden.
De heersende en dienende erven, als hiervoor vermeld, maken deel uit van de kadastrale percelen gemeente Eibergen, sectie G nummers 867 en 3047 (Nieuwstraat 51) en 3046 (Nieuwstraat 51a).”
(einde citaat)
publiekrechtelijke rechten en beperkingen
Er zijn geen publiekrechtelijke beperkingen met betrekking tot het registergoed bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. Dit blijkt uit informatie van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers.
De verkoper heeft mij, notaris, verklaard, dat hem geen feiten of omstandigheden bekend zijn waaruit blijkt dat er inschrijfbare publiekrechtelijke beperkingen zijn die niet zijn ingeschreven.
De koper is ervan op de hoogte dat overheidsorganen op grond van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen vier dagen de tijd hebben voor inschrijving van de beperking in het gemeentelijke beperkingenregister. Bij perceelsveranderingen hebben overheidsorganen vier weken de tijd voor deze inschrijving. Inschrijvingen in de registers vanaf vandaag zijn voor risico van de koper.
2.3 gebruik
In aanvulling op artikel 24 AVVE geldt het volgende:
Het registergoed wordt, voor zover bekend, op dit moment bewoond door de gerechtigde tot het recht van gebruik en bewoning, niet door de eigenaar zelf.
De verkoper staat niet in voor de juistheid van deze informatie. Die komt geheel voor rekening en risico van koper.
Voor zover na de veiling blijkt dat sprake is van bewoning of gebruik door de eigenaar en/of personen die zich zonder recht of titel in het registergoed bevinden en als zodanig niet bekend waren aan de koper, kan de koper deze personen tot ontruiming dwingen op de wijze zoals in artikel 525 lid 3 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering is bepaald. De ontruiming komt voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor de bevoegdheid van de koper tot ontruiming.
3. Financieel
3.1 kosten en heffingen
a. Het registergoed is een tot bewoning bestemde onroerende zaak. Op grond van artikel 524a Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en artikel 9 lid 1 AVVE worden aan de koper in rekening gebracht:
- het honorarium van de notaris;
- de overdrachtsbelasting;
- het kadastrale recht en de kosten van kadastrale recherche;
- de kosten van ontruiming na de aflevering;
- de kosten waarvoor de koper op grond van de wet aansprakelijk is.
b. Volgens opgave van de betreffende instanties bedragen de eigenaarslasten voor het registergoed:
- onroerendezaakbelasting eigenaar: tweehonderd achtentwintig euro en vierennegentig cent (€ 228,94);
- rioolheffing eigenaar: honderd éénennegentig euro en zevenennegentig cent (€ 191,97);
- waterschapslasten: tweeënzeventig euro en tweeëndertig cent (€72,32);
- overig: onbekend.
De eigenaarslasten worden niet verrekend.
3.2 fiscaal
Voor zover de verkoper bekend, is met betrekking tot de levering geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
3.3 aanvulling op de AVVE
a. In aanvulling op artikel 26 lid 2 AVVE geldt dat als de wederpartij eerst kiest voor nakoming van de koopovereenkomst zoals bedoeld onder a van die bepaling en vervolgens alsnog voor ontbinding zoals bedoeld onder b van die bepaling, de boete wordt verminderd met het al betaalde bedrag van de dagboete.
b. In aanvulling op artikel 10 lid 1 onder c AVVE geldt dat de notaris over de waarborgsom die op zijn kantoorrekening is betaald een rente vergoedt, behalve als het bedrag van de waarborgsom korter dan vijf werkdagen op de kantoorrekening wordt gehouden. De rente is gelijk aan de rente die de notaris op zijn rekening ontvangt en wordt op grond van artikel 10 lid 1 onder c AVVE verrekend met de koopprijs en de overige nog niet betaalde kosten en heffingen.
Als de notaris geen rente ontvangt over de waarborgsom, maar in plaats daarvan rente moet betalen (‘negatieve rente’), moet deze rente samen met de administratiekosten die de notaris in verband hiermee maakt aan de notaris worden vergoed, gelijktijdig met de betaling van de koopprijs en de overige nog niet betaalde kosten en heffingen. Over het bedrag van de te betalen rente en de administratiekosten wordt de koper tijdig geïnformeerd.
4. De openbare executoriale verkoop (de veiling)
De volgende bijzondere veilingvoorwaarden zijn van toepassing op de veiling.
4.1 wijze van veilen
De veiling is een zaal-/internetveiling zoals bedoeld in begrip 29 en in artikel 2 AVVE.
De veiling vindt plaats in één zitting. De inzet vindt plaats bij opbod en de afslag aansluitend bij afmijning.
4.2 bieden
De wijze waarop de biedingen in de zaal moeten worden uitgebracht, wordt voorafgaand aan de biedingen kenbaar gemaakt door de veilingmeester.
4.3 voorwaarden in verband met internetbieden en internetborg
Het bieden tijdens de veiling kan ook via openbareverkoop.nl plaatsvinden. In verband hiermee wordt hierna verstaan onder:
1. openbareverkoop.nl:
de algemeen toegankelijke website of een daaraan gelieerde website, zoals bedoeld in begrip 27 AVVE; via deze website kan een bod via internet worden uitgebracht.
2. NIIV:
‘Stichting Notarieel Instituut Internetveilen’, statutair gevestigd in de gemeente Baarn, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 52037098, rechthebbende van openbareverkoop.nl.
3. handleiding
de ‘handleiding online bieden’ vermeld op openbareverkoop.nl.
4. registratienotaris:
een notaris die de via openbareverkoop.nl in te vullen registratieverklaring en het geldige identiteitsbewijs van een natuurlijke persoon die wil bieden via internet, in ontvangst neemt en controleert om de identiteit en het opgegeven telefoonnummer vast te stellen en zijn of haar handtekening onder de registratieverklaring te legaliseren.
5. registratie:
de door NIIV voorgeschreven handelingen, voor de identificatie van een natuurlijke persoon die via openbareverkoop.nl wil bieden, die bestaan uit de invoer via internet van zijn of haar persoonsgegevens en controle door de registratienotaris van zijn of haar identiteit en het door die persoon opgegeven mobiele telefoonnummer.
6. deelnemer:
een natuurlijk persoon die de procedure van registratie heeft doorlopen, tijdig voor de veiling een internetborg heeft gestort en tijdens de veiling van het registergoed is ingelogd op openbareverkoop.nl.
7. internetborg:
een bedrag dat door een deelnemer is gestort, zoals beschreven in de handleiding. De hoogte van de internetborg is één procent (1%) van de biedlimiet zoals bedoeld in de handleiding met een minimum van vijfduizend euro (€ 5.000,00) per registergoed, en geldt als een afdoende ‘gegoedheid’ zoals bedoeld in artikel 14 AVVE.
In verband met de mogelijkheid van bieden via openbareverkoop.nl gelden de volgende voorwaarden.
1. In aanvulling op de AVVE kan tijdens de veiling door een deelnemer via internet worden geboden. Als bod zoals bedoeld in de AVVE wordt dus ook een bod via internet aangemerkt, als dit bod is uitgebracht door een deelnemer op de door NIIV in de handleiding voorgeschreven wijze. De hoogte van het bod dat de deelnemer uitbrengt wordt bepaald door het bedrag waarop hij klikt of drukt.
2. Als de deelnemer een bod heeft uitgebracht en volgens de notaris de hoogste bieder is, kan de internetborg op verzoek van de deelnemer ook worden gebruikt als (deel)betaling voor de op grond van artikel 12 van de AVVE na de veiling te betalen waarborgsom, waarbij de deelnemer ermee instemt dat de notaris (dit deel van) de waarborgsom pas vrijgeeft als de deelnemer al zijn verplichtingen die uit het doen van een bod voortvloeien, is nagekomen.
3. Bij discussie over het tijdstip waarop de biedingen, ofwel via internet, ofwel in de zaal, de notaris hebben bereikt, en bij storing aan en/of het uitvallen van de internetverbinding(en) tijdens de veiling en in alle andere gevallen van discussie beslist de notaris.
4. Weliswaar wordt de mogelijkheid geboden om via internet te bieden, maar hiermee wordt niet gegarandeerd dat de deelnemer permanente en/of gelijktijdige toegang heeft tot internet om mee te bieden. Eventuele vertragingen in de snelheid van de internetverbinding(en), evenals storingen en uitval van deze verbinding(en) komen geheel voor rekening en risico van de deelnemer.
5. Tenzij de notaris anders beslist, wordt pas overgegaan tot de inzet en de afslag, nadat de notaris voldoende is gebleken dat via internet biedingen kunnen worden uitgebracht.
6. In aanvulling op artikel 3 lid 3 AVVE kan de afmijning door de deelnemer ook elektronisch plaatsvinden door te klikken of te drukken op het woord ‘bied’.
7. Als afmijnbedrag geldt het bedrag waarop door de deelnemer tijdens de afslag wordt geklikt of gedrukt op het moment waarop een zaalbieder kan afmijnen.
8. Wanneer de deelnemer tijdens de veiling overgaat tot het uitbrengen van een bod via internet en het bod de notaris heeft bereikt, heeft dit bod gelijke rechtsgevolgen als een bod dat vanuit de veilingzaal wordt uitgebracht.
9. De deelnemer die tijdens de veiling overgaat tot het uitbrengen van een bod via internet is verplicht tijdens het verdere verloop van de veiling voor de notaris telefonisch bereikbaar te zijn en te blijven, op het mobiele telefoonnummer dat de deelnemer heeft ingevuld op zijn of haar registratieformulier. Als de deelnemer tijdens het verdere verloop van de veiling niet of slechts gedeeltelijk voor de notaris telefonisch bereikbaar is, terwijl in het kader van de veiling op enig moment telefonisch overleg tussen de notaris en de deelnemer noodzakelijk wordt geacht door de notaris, dan is de notaris bevoegd het bod van de deelnemer niet als zodanig te erkennen dan wel af te wijzen.
10. In aanvulling op artikel 5 leden 2 en 3 AVVE is de deelnemer die het hoogste bod heeft uitgebracht tot het moment van gunning bevoegd te verklaren dat hij heeft geboden namens een rechtspersoon of personenvennootschap, als die deelnemer vóór de gunning:
- naar het oordeel van de notaris voldoende aantoont volledig bevoegd te zijn tot vertegenwoordiging van die rechtspersoon of personenvennootschap; en
- de waarborgsom heeft gestort zoals bedoeld in artikel 12 lid 1 AVVE.
De notaris meldt dit aan de verkoper, tegelijk met het resultaat van de veiling en de naam van de bieder/ander. Het bepaalde in artikel 5 lid 4 AVVE is in deze situatie ook van toepassing (acceptatie door de verkoper).
Dit moet uit de notariële akte van gunning blijken.
Als op grond hiervan een rechtspersoon of personenvennootschap optreedt als vertegenwoordigde van de deelnemer, komt aan die rechtspersoon of personenvennootschap het recht toe vóór de betaling van de koopprijs te verklaren dat hij het bod heeft uitgebracht namens een of meer anderen zoals bedoeld in artikel 5 lid 2 AVVE.
11. De in lid 10 bedoelde deelnemer is, naast die rechtspersoon of personenvennootschap, hoofdelijk verbonden voor de nakoming van de verplichtingen als gevolg van de gunning. Als die deelnemer, bij verzuim van de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap, de koopprijs geheel voor eigen rekening betaalt, wordt hij geacht de koopovereenkomst voor zichzelf te zijn aangegaan. In dat geval vindt de levering aan hem plaats en wordt aan hem kwijting verleend. Dit moet uit de notariële verklaring van betaling blijken.
12. Door het uitbrengen van een bod via internet, op de wijze zoals door NIIV omschreven, verleent de deelnemer en, als dit van toepassing is, mede namens de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap zoals bedoeld in lid 10, ook volmacht aan ieder van de medewerkers die op het moment van het gebruik van de volmacht werkzaam zijn op het kantoor van de notaris (zowel samen als ieder afzonderlijk) om kennis te nemen van de inhoud van het proces-verbaal van veiling en in en bij het proces-verbaal van veiling:
a. te bevestigen dat de deelnemer het betreffende bod heeft uitgebracht; en
b. in te stemmen met alle in het proces-verbaal van veiling (te) vermelde(n) waarnemingen van de notaris met betrekking tot de veiling.
De gevolmachtigde kan op grond van deze volmacht ook het proces-verbaal van veiling ondertekenen en hiervoor alles doen wat hij nodig en/of nuttig acht. De gevolmachtigde heeft de macht tot substitutie, zodat hij onder zijn verantwoordelijkheid een ander in zijn plaats kan stellen.
13. Als een deelnemer niet via internet, maar vanuit de veilingzaal als zaalbieder een bod uitbrengt, kan de internetborg gebruikt worden als bewijs van zijn gegoedheid zoals bedoeld in artikel 14 AVVE en onderdeel 4.5 van deze akte én als betaling van een door deze deelnemer, of, als dit van toepassing is, de door hem vertegenwoordigde rechtspersoon of personenvennootschap zoals bedoeld in lid 10, verschuldigde waarborgsom of een gedeelte daarvan.
14. Bij niet-nakoming van de verplichting uit de koop door de koper, wordt de internetborg door de notaris ingehouden en geheel of gedeeltelijk gebruikt ter betaling van (een deel van) de kosten die voortvloeien uit de niet-nakoming. Het bepaalde in artikel 26 AVVE blijft van toepassing.
4.4 legitimatie
De bieder, koper en vertegenwoordigde moeten zich tegenover de notaris legitimeren door een geldig identiteitsbewijs te overleggen.
4.5 gegoedheid
De gegoedheid zoals bedoeld in artikel 14 AVVE moet door de bieder worden aangetoond door:
- het betalen van een internetborg vóór de veiling zoals onder 4.3 omschreven; of
- een verklaring van een geldverstrekkende instelling met een vergunning zoals bedoeld in de Wet op het financieel toezicht te overleggen tijdens de veiling, waaruit blijkt dat de bieder over voldoende financiële middelen beschikt om de prijs en de bijkomende kosten te kunnen betalen.
- een bedrag van vijfduizend euro (€ 5.000,00) te betalen op de daartoe bestemde rekening van de notaris, onder vermelding van “waarborg 28430/J”.
aanvullende voorwaarde bij betaling internetborg
In aanvulling op het in artikel 4.3, onder 2 bepaalde kan de internetborg, behalve met de waarborgsom, niet worden verrekend met andere betalingen die de koper op grond van de AVVE of deze akte moet doen.
4.6 risico-overgang
Het registergoed is een tot bewoning bestemde onroerende zaak. Op grond van artikel 525 lid 4 Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en artikel 18 AVVE is het registergoed voor risico van de koper vanaf het moment van inschrijving van het proces-verbaal van toewijzing in de openbare registers.

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 5.106,00 (per 15‑12‑2019 om 14:07 uur)
Dit zijn de kosten exclusief 2% overdrachtsbelasting en eventuele akte de command (per 15‑12‑2019 om 14:04 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 15‑12‑2019 om 13:59 uur)
waterschapslasten
€ 72,32 per jaar
ozb- belasting
€ 228,94 per jaar

Veiling

Hotel Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
Executieveiling beslag
Status: Veiling
Dossiernummer: 44556
Wijze van veilen: Hybride (zaal en internet)

Notaris

J.G.A. Kuhlmann
Bekenhorst 15
7622 CJ Borne
T: 074 266 13 93

Inzetpremie

1% ten laste van verkoper

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Beslagveiling

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.