Zoek een object...  
   
 
Locatie: Type object: In provincie:
 

  Vastgoedveiling Limburg  
   
 
Er zijn op dit moment geen lopende regioveilingen.
 


Nieuws!

Vastgoedveiling Oost-Brabant en Vastgoedveiling Limburg gaan met ingang van september 2017 samen verder! Dat doen zij onder de naam van Vastgoedveiling Zuid.
Hiermee komen de veilingen in Born en Veldhoven vanaf september 2017 dus te vervallen.

Locatie
Bij een nieuwe veilingregio hoort een nieuw veilinglocatie. Dat wordt Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44, 5595 XB te Leende.
De veilingen beginnen als gebruikelijk om 13.30 uur.

Het internetbiedsysteem verhuist natuurlijk gewoon mee!


Eén gezamenlijke regionale veiling
Om executieveilingen voor particuliere kopers aantrekkelijker te maken heeft een aantal grote notariskantoren uit de hele provincie Limburg besloten de krachten te bundelen. Zij hebben daarvoor de Vastgoedveiling Limburg opgericht die de executieveilingen van de aangesloten notarissen centraal organiseert, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan de toegankelijkheid en aantrekkelijkheid van executieveilingen voor particuliere kopers.
Daarnaast leidt een centrale organisatie natuurlijk ook tot lagere kosten, wat ten goede komt aan de eigenaar wiens woning gedwongen wordt verkocht. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.
Door het organiseren van één regionale veiling, worden vaak meerdere panden in een zitting geveild. De regionale veilingen worden op een vast tijdstip en een vaste plaats georganiseerd.

Verantwoordelijkheid bij individuele notaris
De verantwoordelijkheid over elke individuele veiling blijft bij de notaris die staat vermeld bij elk afzonderlijk veilingobject. 
Informatie over het te veilen object en over de veilingvoorwaarden, staat vermeld op deze website bij het betreffende te veilen object.
Blijft u toch nog met een vraag zitten, dan kunt u kontakt opnemen met de notaris die het object veilt (telefoon- en e-mailgegevens staan vermeld bij het object).

Waar moet je als koper op letten bij een executieveiling?
Op deze site vindt u informatie over wat er bij het kopen op een executieveiling komt kijken.


 


Voor de Vastgoedveiling Limburg gelden de volgende spelregels:

  • Denkt u aan de verplichting tot een recente door een bank afgegeven verklaring dat u de geboden koopprijs en bijkomende kosten kunt financieren.
  • U dient tijdig aanwezig te zijn.
  • U moet zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of een door de Nederlandse overheid goedgekeurde identiteitskaart).
  • U dient een kopie van bedoeld legitimatiebewijs mee te nemen naar de veiling. 
  • Een aantal andere spelregels over de ordehandhaving tijdens de veiling zijn vastgelegd in het Reglement van Orde. Klik hier om dit in te zien.


 
 
Nieuwsbrief: