Kennedylaan 58, BRUNSSUM

Omschrijving

Uit een taxatierapport dat verkoper liet opmaken volgt de volgende omschrijving:

Begane grond: Inpandige garage (5.68 x 3.14 m) voorzien van wasautomaat- en droger aansluiting en elektrisch bedienbare sectionaalpoort en meterkast. Ontvangsthal (5.04 x 1.06 m) voorzien van siergrindvloer. Slaapkamerkamer (4.27 x 3.83 m) met schuifpui en siergrindvloer. Geheel omsloten en bestrate achtertuin (7.50 x 4.50 m).

Eerste verdieping: Overloop eveneens voorzien van siergrindvloer over de gehele eerste verdieping. Geheel betegelde modern zwevend toilet ruimte met fonteintje en afzuiging. Bergkast/technische ruimte met c.v.combi-installatie (Remha HR,bouwjaar circa 2012). Woonkamer (4.89 x 4.29 m) met siergrindvloer. Leefkeuken (4.25 x 2.97 m) met moderne keukeninstallatie voorzien van diverse onder- en bovenkasten met apparatuur te weten : 5 pits gas kookplaat, combi-oven, RVS schouwkap, koelkast en vaatwasser.

Tweede verdieping: Ruime overloop. 3 Ruime slaapkamers: Slaapkamer 1 (4.28 x 2.69 m) met siergrindvloer. Slaapkamer 2 (4.73 x 2.10 m) met siergrindvloer. Slaapkamer 3 (4.73 x 2.10m) met siergrindvloer. Geheel betegelde badkamer (2.62 x 1.12 m) met douche, zwevend toilet en met vaste wastafel en meubelombouw.
Algemeen: Voorzien van rolluiken.

Verkoper noch notaris kunnen instaan voor de juistheid van deze omschrijving, noch voor de aanwezigheid van de genoemde zaken.

Bezichtiging

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Althans, er zijn (nog) geen afspraken tot stand gekomen met de eigenaar/bewoner over bezichtiging via het notariskantoor.

Als een woning door een hypotheekhouder wordt geveild, is iedere eigenaar/bewoner wettelijk gehouden bezichtiging toe te staan. Daar zijn de huidige eigenaren door de notaris op gewezen.
Daarbij is aangeboden dat een inloopbezichtiging door het notariskantoor wordt begeleid. Als een inloopbezichtiging afgesproken is, wordt die hier vermeld onder opgave van datum en tijdstip.
Zolang hier nog geen afspraken zijn weergegeven, ligt onderzoek naar de mogelijkheden en tijdstippen van bezichtiging op de weg van gegadigden zelf.

De verkoper, een hypotheekbank, kan bezichtiging afdwingen met behulp van een deurwaarder. Verkoper heeft gekozen om dat niet te doen.
Ook als de verkoper geen rechten tot bezichtiging uitoefent, blijft de eigenaar/bewoner verplicht bezichtiging toe te staan. Afdwingen van bezichtiging is echter alleen voorbehouden aan een hypotheekhouder.

Kenmerken

Type registergoed
Tussenwoning
Gebruik
Verhuurd
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1966
Oppervlakte wonen
116 m2
Oppervlakte perceel
103 m2
Inhoud
381 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Kadastrale omschrijving
het woonhuis met garage, ondergrond, tuin en erf, staande en gelegen aan de Kennedylaan 58 te 6441 JE Brunssum, kadastraal bekend gemeente Brunssum, sectie D nummer 3948, groot een are en drie centiare (1a 3ca)

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
GEBRUIK – HUUROVEREENKOMST
Voor zover bekend is deze woning thans in gebruik bij één van de eigenaren, al dan niet tezamen met de zijnen. Op dit adres staat verder nog een familielid van bedoelde eigenaar ingeschreven. Door dan wel namens dat familielid is een huurovereenkomst overgelegd aan de Notaris. Verkoper is daardoor bekend geworden met een huurovereenkomst.
Een geanonimiseerde versie van die overeenkomst is elders in deze publicatie te vinden onder ‘Documenten’.

GEEN HUURBEDING
Verkoper heeft ondanks de huurovereenkomst echter reden gezien het huurbeding niet in te roepen, omdat hij zich ervan vergewist heeft dat ook met instandhouding van de huurovereenkomst kennelijk een voldoende opbrengst zal worden verkregen om alle hypotheekhouders die het beding van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek hebben gemaakt en dit tegenover de huurder kunnen inroepen, te voldoen.
Een huurder verliest bij deze veiling daarom zijn gebruiksrecht door de veiling niet. Koper verkrijgt door de overdracht in de veiling enkel het recht tot ontruiming van de eigenaar en de zijnen, niet het recht tot ontruiming van een huurder.

Ontruiming ten aanzien van de eigenaar kan geschieden onder toepassing van de wet (art 525 lid 3 Rv). Daarvoor is geen rechterlijke goedkeuring vereist.

BOVENSTAANDE IS ONDERDEEL VAN DE GEPUBLICEERDE BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN DIE EEN BIEDER GEACHT WORDT IN ZIJN GEHEEL TE KENNEN EN TE AANVAARDEN DOOR HET UITBRENGEN VAN EEN BOD

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Veiling
Dossiernummer
46006
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Kantoor
AchtenvanGent Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de verkoper/veilingopbrengst
Indicatie veilingkosten:
€ 4.494,00 (per 09‑03‑2023 om 13:56 uur)
bij koop via onderhandse executie zijn de kosten € 599,- hoger, zie bijlage indicatie veilingkosten (per 09‑03‑2023 om 13:55 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 09‑03‑2023 om 13:55 uur)

Veiling

Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Veiling
Dossiernummer: 46006
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60

Inzetpremie

1% ten laste van de verkoper/veilingopbrengst

Onderhands bod

Tot en met 27 maart 2023 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 27-03-2023 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.